Algemene voorwaarden

1.LEVERINGSVOORWAARDEN

Bestellen kan door te klikken op “Bestel nu” en uw keuze te maken, dit tot en met 3 maart 2023. In het geval u problemen ondervindt bij het plaatsen van uw bestelling kunt u contact opnemen met Vincent Haerinck (stutje@ouderraadvbsbl.be).

Geplaatste bestellingen zijn pas definitief en worden slechts geleverd voor zover en in de mate dat deze voorafgaand werden betaald. (U ontvangt een e-mail met de uitnodiging tot betalen nadat u uw bestelling heeft geplaatst.) Voor betalingen die na 3 maart worden uitgevoerd, is mogelijk dat de organisatie u verzoekt om een betalingsbewijs door te mailen of ter beschikking te houden.

Wij voorzien gratis levering ENKEL in de volgende gemeenten: DEERLIJK (incl. SINT-LODEWIJK), WIELSBEKE (incl. SINT-BAAFS-VIJVE en OOIGEM), HARELBEKE (incl. HULSTE en BAVIKHOVE), KUURNE en WAREGEM(incl. BEVEREN-LEIE, DESSELGEM, SINT-ELOOIS-VIJVE). Voor bestellingen buiten de voornoemde gebieden, kan u uw bestelling komen afhalen op de school (tussen 7 en 10u).

De ouderraad van VBS Beveren-Leie houdt zich ten allen tijde het recht voor om geplaatste bestellingen te weigeren en/of te annuleren. Voor zover de besteller de betaling reeds heeft uitgevoerd, wordt voorzien in de volledige terugbetaling.

De ouderraad van VBS Beveren-Leie stelt alles in het werk om de geplaatste bestellingen op het gewenste tijdstip te leveren, doch kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de levering toch niet op het gewenste tijdstip plaatsvindt.

Indien u opteert voor afhaling, kunt u op de juiste dag het ontbijtpakket afhalen op de VBS Beveren-Leie. 

Het aanbod op de website en via andere media is onder voorbehoud voor typ-, druk- en zetfouten. Het enige correcte aanbod en de daaraan verbonden voorwaarden worden weergegeven op de website.

Kleine afwijkingen in de samenstelling van de ontbijtpakketten zijn steeds mogelijk. Desgevallend wordt een product vervangen door een gelijkwaardig product.

De ouderraad van VBS Beveren-Leie draagt geen verantwoordelijkheid voor de samenstelling en de voedselveiligheid van voedingsproducten die bij een leverancier zijn aangekocht.

Producten waarvan de allergenen info niet op de ongeopende verpakking kan worden afgelezen, mogen niet worden genuttigd door personen met voedselallergie.